INVATATURILE - material pentru Prostii care cauta invataturiAti observat acuma, ca internetul parca explodeaza de atatea pagini care vor sa te invete ceva.

Sa vorbesc despre invataturile spirituale. Adica sa explic situatia, cu eruptia asta de invataturi. Fie ele false sau adevarate.

Pai fiecare mesaj, fiecare invatatura, este potrivita pentru ala care e de nivelul ei. Unu care are ani-lumina avans in fata majoritatii de pe aici, normal ca nu va inghiti asa ceva. Pentru el sunt amintiri stravechi, chestii pe care le-a promovat de mult de tot, nu-l intereseaza si nu rezoneaza cu asa ceva.

Dar pentru unu care a fost p-aici animal pana acum si acuma este deabia la a 3-a sau a 4-a viata cu trup de om, ce gaseste pe internet sau la librarie este mana cereasca, pentru el sunt bune toate. Inghite tot, fara ca macar sa aiba habar ce este fals si ce este adevarat. Chiar isi deschide repede un blog sa arate la altii ce a gasit el si sa se faleasca, asa este de impresionat. ... Astfel se explica aparitia acestor pagini "spirituale" de tip copy-paste, pline cu materiale copiate de pe alte pagini. Primitivul care are o astfel de pagina nu poate sa scrie un material de valoare. Nu are inteligenta si gradul de evolutie ca sa se exprime, macar. Si nici nu stie exact ce-i cu lumea asta si ce se intampla pe aici. ... De aceea, el copiaza materialele scrise de altii. Aduna tot ce gaseste, crezand ca este bine ce face si ca astfel ii ajuta si pe altii.

El habar nu are ca aici este o fosta ferma de oameni, plina cu animale de crescatorie cu trup de om. El nu intelege ca este unul dintre aceste animale. Si la fel, nu intelege sau nu stie ca o caracteristica a lumilor 3D este tocmai aceasta: prezenta masiva a animalelor, a inferiorilor si primitivilor etc. Nici prin cap nu-i trece ca este animal, ca este Prost, ca este inferior, ca este primitiv si asa mai departe.

El ia cu copy-paste "invataturi spirituale" sa si le puna pe pagina lui de internet. Apoi, dupa vreo 3 ani, s-a mai inaltat putin, ... incepe sa adune si "adevaruri tulburatoare", povestiri despre intalniri cu extraterestrii, descrieri de fenomene paranormale, dispozitive de energie libera ... si tot ce gaseste si poate lua cu copy-paste. Exact ca o pasare de padure, care isi impodobeste cuibul cu obiectele gasite: pungi de plastic, gunoaie frumos colorate, ambalaje de fast-food lasate de turisti prin padure, bucati de carpa, fasii de folie de aluminiu, capace de bere, bucatele de carton. Si ce mai gaseste ea prin padure.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V-am explicat situatia, ca sa intelegeti toti cum vede invataturile de pe internet un suflet avansat si cum le vede un animal cu trup de om.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dar sa detaliez mai departe, despre aceste "invataturi spirituale" care se tot pompeaza pe internet la ora asta. Pe langa faptul ca majoritatea sunt o voma demonica, varsata in capul animalelor de crescatorie, de cativa demoni care nu au ce face cat mai stau pe aici si pana isi primesc biletul de deportare sau pana sunt exterminati. D

Deci .. trebuie sa explic ceva si mai important despre toate aceste "invataturi spirituale", "mesaje spirituale", invataturi spirituale reale, mesaje spirituale reale etc. Cu riscul de a strica ziua celor care promoveaza lumina dar probabil au neglijat sa observe situatia de ansamblu:

AGENDA ADMINISTRATIEI SPIRITUALE, pentru aceasta fosta ferma de oameni este urmatoarea: separarea negativilor de pozitivi si evacuarea / deportarea tuturor celor care nu mai au ce cauta aici. In paralel cu readucerea la lumina a acestei lumi, purificarea locatiei si sprijinirea spiritelor locului, sa se ridice.

ASTA ESTE AGENDA. Nu... deschide nimeni acum o scoala spirituala ca sa-i aduca la nivelul reformatorilor de realitate pe primitivii de aici. Sunt ani-lumina distanta intre sufletele avansate care lucreaza aici si animalele de crescatorie ale acestei foste ferme de oameni. Nu au inceput sa se dea invataturi spirituale ca sa se aduca animalele la acelasi nivel cu sufletele superioare de pe aici. Mai ales ca se stie in ce hal de prostie sunt locuitorii acestei lumi.

Deci incetati cu grijile, cu agitatia psihica si cu nebunia generata de aceste invataturi de pe internet. Ca sunt false .. ca nu sunt false. Ca le intelegeti ... dar parca nu le intelegeti. Ca au miros de dualitate ... ba nu, sunt lumina pura. Ca oare sunt de la grupul meu ..? Ca oare mi se adreseaza mie sau sunt pentru ceilalti ? Ca am inteles bine sau trebuie sa citesc aia de 50 de ori ? Ca am respectat invatatura dar nu am simtit nimic, de ce oare ? Ca am pierdut timpul la calculator citind prostii... mai bine ma plimbam pe afara. Ca ..am ajuns un maestru spiritual citind pe internet dar inca fumez si beau cafea. Ca .. suna toate a niste lectii invatate de mult, candva in alta lume. Ca .. trebuia sa copiez aia, ca acum nu o mai gasesc. Etc.

Deci treziti-va, agenda administratiei este cea pe care v-am spus-o mai sus. Si eu lucrez la ea, ca lucrator spiritual si reformator de realitate. Mi-am ales ca sa profesez, zona geografica numita Tara Neagra ("romania"), fiindca aici este foarte greu si am intr-adevar ce face, in conditiile dificile, cu care sunt obisnuit.

Da, deci din nou, va repet si va subliniez: agenda de lucru este cea pe care v-am mai spus-o, mai sus. Nu sta nimeni la ora asta sa invatati voi in 3 ani si sa evoluati ca sa-i ajungeti din urma pe cei care au atatea milioane de ani galactici avans in fata voastra si ani-lumina distanta spirituala fata de voi. Nu sta nimeni sa va dea invataturi ca sa-i ajungeti din urma pe cei mentionati mai sus si asta asa, daca se poate in 2-3 ani terrani. Nu se deschide aici nici o scoala, sa stati sa invatati.

Veti fi treziti, va revine constiinta, va dati seama cine sunteti si care va e lungul nasului. Si din clipa aia nu o sa mai faceti figuri si talente cu superiorii care lucreaza aici, la acest sfarsit de lume. O sa stati cuminti si rusinati, amintindu-va ce talente faceati cu aceste suflete superioare. Mai ales pe internet, unde aveti gura cam mare. Si dati din voi prostii mai mari decat voi insiva, probabil incurajati de anonimatul pe care vi-l ofera utilizarea calculatorului.

In curand se va sti fiecare cine este si care ii este nivelul de evolutie. Va linistiti. Si nu o sa va mai mearga. Vin zile groaznice pentru multi dintre voi. Nu o sa mai aveti cu cine sa faceti pe desteptii. Nu o sa va mai mearga sa jigniti fara motiv si fara a avea dreptate, cum faceti acuma pe internet. Nu o sa va mai mearga sa va dati mai valorosi decat sunteti. Nu veti mai avea acces, sa vorbiti neinvitati cu sufletele superioare si mult mai avansate decat voi.

Vine repede si ziua cand va primiti biletul de deportare sau de trimitere in alta lume, de nivelul vostru .. si scapam de voi. Pe mine, pot sa spun, m-ati scarbit complet cu prostia, primitivismul si animalismul vostru. Am incercat ani si ani de zile sa stau de vorba cu specimene din randurile voastre ... dar nu se poate discuta. Sunteti niste animale imbolnavite de prostie. Orice incercare de a va spune situatia groaznica in care va aflati ... de a va explica problema ... de a va arata ca gresiti si nu aveti dreptate ... degenereaza in scandal, jigniri, amenintari, scarbosenii si talente ieftine, animalisme si exprimari specifice jivinelor incoltite.

Sunt absolut scarbit. Mai ales ca am fost atacat de nenumarate ori de animalele cu trup de om ale acestei ferme de umanoizi. D-ar m-am abtinut de-a lungul vietii si am facut pe prostul, ca sa ma strecor si eu, prin oceanul de Prosti al acestei lumi. Tot timpul imi repetam in gand si ma incurajam, ca vine ziua cand incep deportarile. Vine ziua cand incepe sa se faca curatenie pe aici. Vine ziua cand li se va spune ca sunt niste animale inbolnavite de prostie. Vine ziua cand planseta va fi curatata de plaga asta de terminati si de animalizati, numiti si "oameni". Aceste ganduri au fost ca o lumina calauzitoare pentru mine. Si m-au ajutat sa rezist, sa nu ma absoarba si pe mine multimea de Prosti, inferiori, primitivi si animalizati ai acestei lumi. Sa nu fiu asimilat si integrat printre ei. Si ... am rezistat, pana in ziua de azi. (Dar cu mari eforturi si facand uz de tot talentul meu actoricesc.)

Suntem putini cei care am ramas echilibrati si am rezistat pana in ziua de azi. Noi vedem ca unica solutie, mutarea primitivilor si animalizatilor in alte lumi, de nivelul lor, sa continue sa evolueze acolo. In paralel cu deportarea criminalilor si plecarea acasa a celor care provin de la civilizatii de 5D. Iar cei selectati pentru noua lume care se face cu avansatii de aici, se vor ridica, dupa o intensa pregatire si re-selectie / filtrare.


P. Radu Ernest - Lucrator Spiritual si Reformator de Realitate - 23.02.2013